Etiketter

, , , , ,

Har tyvärr inte hunnit skriva så mycket senaste tiden men har haft några turnarounds och var i Newcastle och Stockholm, som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg! 

Flyget till Newcastle var förvånansvärt lugn, alla passagerare var jättetrevliga och snälla, inga klagomål, jättebra crew och tillochmed min SFS sa att det var den bästa UK flighten han har haft! 

Framme i Newcastle var jag så trött, hade inte lyckats sova innan min fligh så hade varit vaken i 26h men brevid hotellet fanns ett jättestort köpcentrum som skulle vara ett av europas största, självklart ville jag shoppa lite där! Så jag bestämde mig för att sova en stund innan jag gick dit medans de andra tjejerna i crewet gick på en gång, jag gillar ända att shoppa själv så det gjorde inget! 

Mitt rum jag fick jag jättetoligt, tydligen hade dom några rum med olika teman, jag lyckades få ett med arabiskt tema! En stor skön säng och massa guld och tyg som hängde från taket. Jag tänkte sova ca 2h men försov mig lite och sprang över till köpcentrumet för jag hade bara 2h på mig att shoppa innan det stängde. 

Tror jag fortfarande sov när jag kom fram till köpcentrumet för bestämde mig randomly för att köpa em väska jag alltid velat ha, det blev en Mulberry Bayswater, lite impulsivt med har tänkt på den länge så det var värt det! 

Gick vidare till Primark och shoppade lite mer, det blev 3 par skor, några linnen, shorts, en kjol och lakan för bara 800kr! Så värt! 

Var verkligen nöjd med den flighten, skulle egentligen ha en till flight dit med swapade bort den så jag kunde åka till Stockholm! Så hoppas att jag får en till nån gång!