Etiketter

, , , , , ,

Jag hade några dagar ledigt så bestämde mig för att åka till Stockholm, första gången jag reser som passagerare och första gången jag är hemma i Sverige sen jag flyttade till Dubai! 

Hela flighten dit sov jag, hade ju landat från Newcastle 6 timmar innan jag satte mit på planet till Stockholm! Crewet var jättetrevliga, dom visste att jag också är crew så dom kom till mig med en påse med vatten, tandborste, godis och lite andra småsaker vi har! Efter det sov jag hela vägen, vaknade bara när nån väckte mig och gav mig mat haha! 

Framme i Stockholm hämtade pappa mig och vi åkte direkt till hans restaurang där mamma också var! Sen åkte vi hem och gick ut och åt middag och sen gick jag till Vapiano i Skrapan och träffade några vänner, trevlig kväll med massa skratt! På kvällen kom även min kusin från Lund upp till Stockholm för att hälsa på! 

På fredagen åkte jag först till mitt gamla jobb på Henkel och åt fredagspizza med gamla kollegor, väldigt trevligt! Sen på kvällen hade mamma bjudit in vänner för middag, gott med hemlagad thaimat! Och efter det blev det utgång med mina vänner och min kusin, hade en riktigt kul kväll! 

Dagen efter det åt vi standard bakismat på Palmyra kebab! Så gott med svensk kebab, hade verkligen saknat det. Sen åkte jag in till stan med mamma och min kusin innan jag gick till Ljunggren för att fira Nadjas födelsedag, trevlig kväll med massa skratt och god sushi! Blev en tidig kväll för mig, gick hem och sov innan flighten hem till Dubai på förmiddagen! 

Hade trevliga dagar i Stockholm, lite stressigt med massa saker inplanerade med det var så kul att träffa min familj och mina vänner igen! Några frågar mig om jag saknar att bo i Sverige, och svaret på det är nog nej.. Självklart saknar jag min familj och mina vänner (vill ta med er till Dubai!!) och småsaker typ kebab och svensk pizza haha men helt ärligt tror jag att jag har gått vidare, t.ex. när jag var i Stockholm smsade jag med Malin i Dubai och när hon skrev: ”Kom hem!” Så kände jag att ja, jag ska åka hem till Dubai!