Etiketter

, , , , ,

Efter min weekend i Stockholm hade jag 2 turnarounds, en till Maldiverna som ser jättefint ut från flygplanet! Och en kort till Kuwait dagen innan min layover i Düsseldorf! 

Eftersom hotellet vi bor på ligger precis vid flygplatsen som är som ett köpcentrum så var det inte många som ville åka in till stan men jag lyckades få med mig några! Det tog ca 15min att ta tåg och tunnelbana in till stan, tror vi spenderade mesta tiden med att försöka lista ut hur man köpte biljetter! Vi promenerade runt i stan en liten stund innan vi satte oss och åt middag, det blev Schnitzel och nån klassiskt öl från Düsseldorf och apfelstrudel till efterrätt! Efter det gick vi vidare och kollade i mer affärer och stan innan vi tog tåget tillbaka till flygplatsen! Jag somnade tidigt på kvällen och vaknade ganska tidigt på morgonen så jag hann gå till flygplatsen och shoppa lite matvaror och vin! Köpte också en ny iphoneladdare som inte funkade… Haha! 

Flighten tillbaka var ganska lugn och jag hade tur med mitt crew, alla var jättetrevliga och jag har nog inte skrattat så mycket på en flight som jag gjorde nu!