Etiketter

, , , , , , , , ,

Hade en 5dagar lång trip igen, alltid lite nervöst att åka på dom. Man sitter och hoppas att crewet är bra, att någon vill göra nåt och att tiderna på flyget ska va bra också. Jag hade jättetur med de två första. Tyvärr är flygtiderna ganska dåliga, man åker från Dubai mitt i natten, från KL mitt på dagen och från Melbourne mitt i natten igen, så min dygnsrytm vart helt förstörd. Men eftersom dom jag flög med var jätteroliga så var det här en av mina bästa flighter, har nog inte skrattat så mycket och haft så kul som på de här 4 flighterna! 

Första dagen i KL gick vi ut på middag och till några barer bara innan vi åkte tillbaka till hotellet och sov hela natten innan flighten till Melbourne, där vi anlände klockan 2 på natten så vi kom fram till hotellet ca 4 på morgonen, vi bestämde oss då för att gå ner till baren och ta några drinkar. Jag vaknade tidigt efter några timmars sömn för att gå till en marknad och gick runt i stan och kollade i lite småbutiker och sånt. Efter det gick vi hela vägen tillbaka till hotellet, tog ca 2h för vi stannade i butiker och spnt påvägen. Framme på hotellet sov jag för wake up call var 00.30 när jag vaknade då var jag så trött/förvirrad/jetlagad att jag inte visste vart jag var. Ett tag var jag 100% säker på att jag var någonstans i UK, visste inte vart dock men kom på efter en stund att jag var i Melbourne i Australien! Vi åkte tillbaka till KL och jag och en tjej från UK bestämde oss för att åka till Batu Caves, var så glad att hon ville åka dit med mig, har velat åka dit tidigare men ingen hade velat det då..

Vi tog taxi från hotellet till Batu Caves, där finns det en lång trappa upp till grottorna som sägs vara 400miljoner år gamla. Vi gick upp för trapporna och såg massa apor på vägen som snodde folks vatten och frukt haha! Vi gick runt där och tog lite bilder innan vi gick ner för den långa trappan och åkte tillbaka mot stan för att se Petrona towers, som jag kunde se från mitt hotellrum den här gången! Vi tog lite bilder och gick vidare till köpcentrmet där, allt är billigare i KL! T.o.m affärer som Top Shop och HM! 

Kl 18.00 skulle vi ses i lobbyn och åka till området där vi åt första kvällen men tyvärr började det spöregna så vi gick till buffen i hotellet istället där de hade en chokladfontän! Åt jättemycket mat och somnade sedan gott så jag hade energi att flyga tillbaka till Dubai!