Etiketter

, , ,

Hej på er, ber om ursäkt för dålig uppdatering! 

Har hunnit göra en 5dagars trip till Milano och New York som jag tänkte berätta om nu och en 7dagars till Bangkok och Sydney som jag ska berätta om i ett annat inlägg! 

Vi kom fram till Milano mitt på dagen, men tyvärr bor vi på ett hotell på flygplatsen men jag och en tjej bestämde oss ändå för att åka in till stan för lite sightseeing och middag. Hon hade aldrig varit i Milano förut men jag var där för några år sen. Vi gick runt lite i stan och tog bilder och försökte hitta en restaurang, tillslut bestämde vi oss för en och åt jättegod pizza och risotto! Sedan var det dags att åka tillbaka till hotellet och sova innan flighten till New York! 

Framme i New York på kvällen och jag och en tjej gick ut och åt en hotdog, älskar verkligen deras hotdog! Dagen efter vaknade jag tidigt för att hinna med massa shopping! Började med att gå till en affär där vi har massa rabatt på smink och hudvård och sedan promenerade jag till 5th Avenue där jag spenderade hela dagen (och lite för mycket pengar)! 

Flighten tillbaka till Milano var på kvällen så jag hann inte sova innan vilket jag ångrar lite, för väl framme i Milano somnade jag direkt och vaknade 9 på kvällen.. Beställde roomservice och somnade om, nackdelen med att vara cabincrew! Ska berätta mer om det i nästa inlägg!