Etiketter

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Den här månaden var nog den bästa jag haft. Den började med en 2 veckor lång semester själv i Costa Rica. Jag hade bestämt mig för ett tag sedan att jag ville åka till Costa Rica för att surfa och gå på yoga. Hittade då ett ställe som heter School of the world som ligger i en stad som heter Jaco på Costa Ricas västkust. Där kan man välja olika kurser som spanska, surfing, yoga, fotografering och GoPro. Perfekt för mig som ville ha både surf och yoga så jag valde bara det i en vecka. Jag hade några dagar ledigt när jag inte riktigt visste vad jag skulle göra innan så jag bestämde mig för att åka till Costa Ricas huvudstad San Jose och spendera 4 dagar där. Det kan ha varit ett av det bästa besluten jag gjort, träffade nya vänner från El Salvador och hade verkligen jättekul med dom i San Jose!

School of the world var också jättebra! Det var verkligen som en skola, måndag-fredag har man lektioner beroende på vad man har valt och så är man ledig på lördag och söndag. Önskar att det fanns liknande ställen i andra delar av världen.

Mauritius.

Var så glad när jag äntligen lyckats få en flight dit och dessutom fick jag 2! Första gången jag var där åkte vi på en båttur som verkligen var jättekul! Vi badade massa, åt lunch på en liten ö och såg på ett vattenfall. Andra gången jag var där regnade det så jag bestämde mig för att spendera tiden på ett spa dom hade på hotellet. Då flög vi hem på nyårsafton så spenderade 12slaget högt uppe i luften på väg till Dubai.

 

Seychellerna.

Också ett drömresemål! Tyvärr regnade det hela tiden jag var där så kunde inte göra så mycket. Men ön är verkligen otroligt vacker, massa berg, stränder och djungel överallt! Hoppas verkligen jag får åka tillbaka dit igen när det inte regnar.

 

Osaka & Kyoto, Japan.

Det är ganska svårt att få en flight till Japan som flygvärdinna på Emirates. Landet har nämligen bestämt att det måste vara minst 5 japanska medborgare på alla flighter dit. Men i december som tydligen var min turmånad lyckades jag få en! Där strosade jag runt i den stora tågstationen i Osaka och åt sushi till middag och dagen efter åkte vi till Kyoto för att besöka tempel, bland annat där man spelade in filmen En Geishas Memoarer.