Etiketter

, , ,

Har länge velat besöka Jamaica och äntligen fick jag chansen! Alltid bra att ha en vän som är lika spontan och random som en själv. Här på Emirates måste man ansöka för semester ganska långt i förväg så jag och min kompis Roya bestämde oss några månader innan att vi skulle söka semester tillsammans. Det tog ett tag för oss att bestämma vart vi skulle åka och tillslut bestämde vi oss för Jamaica! Efter en massa problem med flyg och byten var vi äntligen framme, tog mig ca 24 timmar att komma fram och ännu längre för Roya, men vi landade nästan samtidigt och möttes upp på flygplatsen i Montego Bay.

Vi blev glatt överraskade när vi anlände till hotellet. Tydligen lyckades vi välja datum när det var springbreak i USA så många hotell var fullbokade. Men vi lyckades boka ett fantastiskt resort vid stranden med olika pooler och al inclusive restauranger, var riktigt härligt.

Under resan solade och badade vi, åt god mat, festade lite och hann med några utflykter. En var till ett ställe som heter Blue Hole, det är som ett långt vattenfall där man har guider som visar vart man ska gå och hoppa från klipporna. Vi träffade även några vänner som vi fortfarande har kontakt med idag, en helt fantastisk resa helt enkelt!