Etiketter

, , , , ,

Glasgow, Skottland. 

Självklart regnade det, vilket inte var så förvånande haha. Men jag lyckades ändå ta mig till Primark och andra affärer för lite shopping. Hann även med en god lunch på ett mysigt cafe.

IMG_3425

 

Nice, Frankrike.

Helt spontant några dagar innan min flight till  Nice bestämde sig mina föräldrar att åka ner dit från Sverige för att träffa mig, det var så mysigt. Pappa hade hyrt en bil så vi åkte till Monaco, som bara tar ca 30min att åka till. Rekommenderar verkligen att göra det! På kvällen åt vi middag innan pappa lämnade mig på mitt hotell igen. På morgonen kom de och åt frukost med mig på hotellet och vi tog bilen till Cannes som också var jättevackert, hann tyvärr inte se så mycket då vi åkte lite fel men det är sånt som händer när man bilar, jag är ju expert på att åka fel! Sen var det tyvärr dags för mig att åka tillbaka till Dubai men mamma och pappa stannade några dagar i Nice.

 

Cebu, Filippinerna.

I mitten av April hade jag semester igen, men det ska jag skriva om i ett annat inlägg! Hade egentligen tänkt att åka till Cebu på min semester men planen ändrades lite, så det var ju tur att jag lyckades byta mig till en flight dit!

Flighten är tyvärr ganska lång och vi har ingen rast men helt värt destinationen. Tyvärr är våran layover bara 24 timmar men vi hann ändå åka med en båttur till en ö som heter Nalusuan Island  där vi badade och snorklade. Vattnet var verkligen glasklart och jättehärligt. Tydligen finns det ett hotell på den ön också så man kan bo där om man vill!